Tuesday, November 15, 2011

So Here . . .

So Here for You , HAPPY BELATED BIRTHDAY .

sepatutnya hari jadi beliau ari Ahad yang lepas yakni 13/11/11 . tapi aku nak buat hari ni sbb suka ati aku lah kann ,jari aku ke ko kann .

ni semua ikhlas dari Mira,Nisah,koi dan Aqil
Orang panggil sini Pasir Hitam,jadi koi edit lah nak bg terang .

~koi harap aok tau saper yang tules tu .
nak tau tak budak yang tulis tu menulis di  bwah pancaran matahari yang menyingat. IKHLAs kann budak tu .Cikgu Lotepi ajak balik ponn ,dia masih nak menulis . kiki .

Lagisatu ...ni tak edit


ni koi buat dari koi sorang jer , org laen tak boleh join . amacam romantik tak ?


  • OK , koi nak ucap selamat ulang tahun ke aok , koi siap tanye MUNA lagi. HB dalam basase cine , so SHENRE" QUAILEK .
  • Moge panjang umor ,murah rezeki dan selain itu yang koi rase aok da taw ayt hepy2 bufday gini kann .
  • Moge dapat 9A !
  • Moge kuceng aok senantiasa sehat .
  • Moge aok blanje koi kek 
  • Moge dpt keychain dri mu di sana .
  • Moge koi dpt Chicking sekali
  • Moge aok apal surah Lokman smpai abes ~
  • HA DAH LAH ,takyah byok2 sgt .
video

aku taktau lah spe ckp tu kann , aku jmpe dlm utube ,dan2 pulak name faqihah kannn . HOHO ~

sbnarnya koi segan nih ~ ok tu jer .obai *blushing * GAGa


2 comments:

faqihah . faqihah said...

wahahah . tenkiu bery mashhh ! bes btol jd koi . eh eh . haha . time kaseh tqah,mira,aqil...!! <3

atiqah said...

wc ! nisah mne ? haha